STUDIO-345

Activiteiten

Stempels

Ik ontwerp unieke stempels en laat die tot in detail vervaardigen door een ambachtelijk stempelmaker. U kunt ze gebruiken om gereedschap te merken, een enveloppe mee te verfraaien of voor de stempelkaart.

Handelsdrukwerk

Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen ontwerp ik meestal als onderdeel van een huisstijl. Bij mijn ontwerpen let ik op zaken als tactiliteit - hoe voelt het aan - en op sprankelende kleuren.

Fullcolor lijkt de norm maar graag laat ik u zien wat er kan met goed papier en offset in twee kleuren of zelfs maar één.

Affiches

Organiseert u een evenement, breng dat dan eens onder de aandacht met een affiche. Ik ontwerp kleine affiches en grote. Affiches in kleur of in zwart wit.

Kaarten en flyers

Deze moeten ‘eruit moet springen’. Het aardige is echter dat ik meerdere kaarten heb ontworpen die temidden van hun schreeuwerige collega’s juist opvielen door hun ingetogenheid en helderheid. Maar dat terzijde.

Boeken en boekjes

Soms hebt u iets waarvoor een mooi uitgevoerd boekje prachtig zou zijn. De oplage is echter zo gering dat de hoge aanloopkosten u tegenhouden het idee ten uitvoer te brengen.

Tijdens een gesprek met ‘mijn’ drukker bleek dat kleine oplagen helemaal niet zo prijzig zijn. Dus mocht u met een idee rondloopt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Brochures

Dat zijn boekjes van geringe omvang die in de rug bij­een­ge­houden worden (“gebrocheerd zijn”) met behulp van bijvoorbeeld nietjes.

Mappen en dozen

Bent u op zoek naar een speciale presentatiemap of een mooie doos dan zit u op het juiste pad. Ik ontwerp mappen, dozen en speciale kartonnen producten die vervolgens op maat worden gemaakt door een kleine cartonnagefabriek; ook in beperkte oplage.

Papier

En wilt u echt iets héél speciaals dan laat ik papier voor u vervaardigen bij een eeuwenoude papierfabriek.